BREAKING
METH.

Soms zijn klanten en leveranciers fans van elkaar. Bij POSH Productions van documentairemaker Jessica Villerius en onze eigen ROSH Studios is dat 100% het geval. Dat kan ook bijna niet anders als de namen van beide bedrijven een letter schelen ten opzichte van elkaar. ROSH loves POSH!

ROSH heeft voor de meest spraakmakende internationale documentaire Jessica Villerius, genaamd ‘Deal met de Dood’ een trailer gemaakt, waarin het vattende onrecht en het feit dat de zaak gigantisch ’stinkt’ duidelijk wordt. Een regelrechte aanrader en mindblowing docu.

Voor de podcast van Jessica, Facts & Villerius heeft ROSH het artwork en de VFX animaties gemaakt.

En voor de meest recente documentaire ‘Breaking Meth’ creëerde ROSH het logo design, de poster en de teaser voor de film die op Videoland te zien is. Een 360 graden docu over de vernietigende werking van Crystal Meth. Wat is het, wie gebruikt het en waarom staan we als Nederland bovenaan de lijst van top-producenten?

Kortom met POSH heeft ROSH een onverwoestbaar creatief huwelijk, met binnenkort meer ‘gezinsuitbreiding’

FAMKE
NEXT.

Veelbesproken en iedereen heeft een mening over haar. Maar wat is haar verhaal?

Vanaf 10 november gaat de documentaire FAMKE NEXT over Famke Louise  in premiere op Videoland (by RTL) door de makers June te Spenke en 2Cfilm.

Wij mochten de titel animatie maken voor deze docu, trailer en filmposter.

EXPEDITIE
ROBINSON.

Voor de splinternieuwe en speciale editie van Expeditie Robinson, mocht ROSH Studios de larger than life artworks maken.

Het gaat hier om de zogenaamde ‘All Stars’ editie van het populaire televisiprogramma. Hierin strijden alle ‘topdeelnemers’ en finalisten tegen elkaar om de ultieme Robinson te worden.

Menu